home NASLOVNICA
    PROFIL FIRME
        ZASTUPANJE I SERVIS
            NAŠI PROIZVODI
                EDUKACIJA RONILACA
                    PODVODNI RADOVI

Edukacija ronilaca

ronite s nama Dugogodišnje iskustvo na školovanju ronilačkih kadrova, kao i solidna naobrazba naših instruktora garancija su da će Vaše prvo podvodno iskustvo biti vrlo pozitivno. Naš pristup prema novim kandidatima prilagođen je njihovom stanju punom nepoznanica, stresa ili čak straha. Zajednički prolazimo kroz prve susrete sa svim nepoznanicama i otklanjamo ih. Da biste na kraju škole postali pravi "morski vuk".

Obuku izvodimo na najatraktivnijim lokacijama Jadrana, a termine podešavamo prema mogućnostima kandidata. Dođite i zaronimo zajedno, divimo se nedoživljenom, a mi garantiramo da ćemo zajedno i izroniti.

Bitno je napomenuti da svi naši kandidati, putem našeg ronilačkog centra imaju policu osiguranja te da u slučaju eventualnog ronilačkog udesa preko međunarodnog ronilačkog osiguravatelja DAN Europe (Divers Alert Network), mogu ostvariti nadoknadu troškova liječenja i druge troškove.


Ronex d.o.o. je član Hrvatskog ronilačkog saveza (HRS) a putem njega i CMAS-a. Član smo organizacija SSI-Croatia i DAN-Europe. Pogledajte popis naših ovlaštenja i certifikata.

Clan HRS Clan CMAS Clan SSI Clan DANRonex d.o.o, A.Starčevića 21, 35000 Slavonski Brod, CROATIA